Kako deluje?

Pridobite navodila

Ob nakupu enega od naših doživetji vam dostavimo vse potrebno za vašo dogodivščino. Navodila se nekoliko razlikujejo v odvisnosti od izziva in poti. A na splošno velja, da boste dobili:


  • GPS poti, da boste vedno vedeli kje ste in kam zaviti.

  • Tiskan zemljevid v pomoč, zabavo in kot dostop do več informacij.

  • Zgodbe, mite in legende, ki smo jih za vas izbrali in so vezani prav na to pot.

  • Prave istrske izzive.

  • Dobro voljo in smeh.

Izbira prevoznega sredstva je prepuščena vam. Lahko se odpravite z avtom, električnim ali navadnim kolesom, ali celo peš. Lahko tudi kombinirate.

Namig: Najboljše izkustvo je ogled ture s kolesi. Tistimi električnimi, saj je kar nekaj klancev. Tudi te vam lahko priskrbimo.

Sledite poti in spoznajte ozadja

Na pot se odpravite, ko se odločite. V primeru, da vaš paket vsebuje kulinariko, se je potrebno glede datuma prihoda predhodno uskladiti. Za digitalno vodenje vam priporočamo aplikacijo Komoot, ki zares lepo poskrbi, da se ne izgubite in da pot izkusite tako, kot je bila zamišljena. Seveda pa lahko uporabite vam ljubšo aplikacijo, mi bomo delitev poti prilagodili vašim željam.


Pot je zamišljena tako, da vas vodi od točke do točke po najboljši poti, a odstopanja niso problem. Lahko bi rekli, da so zaželena :). Poleg takih, ki so stvar trenutnega navdiha, vsaka naša tura vključuje namige in lokacije, ki vam utegnejo biti zanimivi. Okoli teh lokacij se tudi odvijajo zgodbe ali naloge vezane na mite, legende ali vsakodnevno življenje, po katerih vas popelje tiskani zemljevid.

Tako vas lahko pot zapelje, ali pa zapeljete vi njo. In spremenite celodnevno avanturo v večdnevno raziskovanje.